Kinematovlak se rozjel a zastaví i v Mladé Boleslavi. Pobaví rodiny s dětmi

MLADÁ BOLESLAV – Pestrobarevný Kinematovlak vyráží letos už po šestnácté na svoji tradiční pouť po českých městech. Od 14. až do 30. května 2019 budou v oblíbeném „kině na kolejích“ promítány dětské pohádky ve 12 nádražních stanicích. Ve středu 22. května v 9. hodin dorazí na hlavní nádraží Mladá Boleslav. Svoji cestu skončí pohádkový vlak ve Zlíně v době konání filmového festivalu.

Odpoledne pro širokou veřejnost

Kinematovlak bude promítat na hlavním vlakovém nádraží vždy od 9 hodin. Dopolední projekce po 30 minutách jsou určeny především dětem z mateřských škol a prvních stupňů základních škol podle předchozí rezervace. Odpoledne jsou věnována široké veřejnosti. Děti se mohou těšit na spoustu známých večerníčků z produkce České televize a dalších známých pohádek.

Z pohádkového vagónu přes vláček hráček do historie

Kromě hlavní součásti vlaku – Kinovozu upraveného do podoby kinosálu, nechybí ani herna zvaná Vláček Hráček a Historický vagon, v němž návštěvníci uvidí, jak to kdysi na železnici vypadalo.

Akce je součástí 59. ročníku Zlín Film Festivalu a je společným projektem festivalu a Českých drah. Harmonogram jízdy vlaku, časy promítání a další informace jsou k dispozici na webu.

Rezervace míst na tel.: +420 724 351 085