U tohoto agresivního řidiče zafungovala spravedlnost. Při výstupu z auta si rozbil hlavu

ZLÍN – Nepokoje před zlínskou diskotékou nezpůsobili neukáznění návštěvníci. Mladý řidič svým jednáním nejdřív ohrožoval kolemjdoucí na parkovišti, poté jednoho z nich dokonce fyzicky napadl. Když jeho vztek vygradoval a rozhodl se vystoupit, zasáhla zčásti spravedlnost, zčásti vysoká hladina alkoholu, zavrávoral a rozbil si hlavu.

Přivolaná hlídka městské policie dorazila v okamžiku, kdy už mladý výtečník ležel na zemi s krvácející hlavou. Jeho vůz se nacházel opodál. „Tím měl jet bez rozsvícených světel až na parkoviště před diskotékou, kde ohrozil skupinku chodců,“ sdělil tiskový mluvčí Městské policie Zlín Pavel Janík. „Poté, co ho jeden z nich upozornil na agresivní jízdu bez světel, měl od řidiče obdržet dokonce ránu pěstí. Dotyčný pak s vozidlem opět popojel a zastavil až v zadní části parkoviště, kde z auta doslova vypadl, přičemž si při nekoordinovaném pádu rozbil hlavu.“

Podle hlídky se jednalo o dvacetiletého mladíka z Otrokovic, kterému v organizmu kolovalo 1,3 promile alkoholu. Uvnitř auta se pak nacházel jeho o dva roky mladší kamarád, který vyspával na sedadle spolujezdce. I on nadýchal a to přes jeden a půl promile. Ačkoliv v případě mladého řidiče stihla zasáhnout vyšší moc, čeká ho ještě policejní šetření.