Turistická soutěž Prázdninová štafeta nabízí lákavé ceny

PLZEŇSKÝ KRAJ – Do soutěže bylo zařazeno padesát turistických cílů, mezi nimiž jsou hodně známé památky, hrady a zámky v regionu, ale také nové naučné stezky, rozhledny či zajímavé přírodní pozoruhodnosti.

Stačí se registrovat a navštívit alespoň patnáct z nich, aby se soutěžící dostal do závěrečného losování a pak už se jen těšit, zda vyhrajete jednu z pěkných cen v rámci již šestnáctého ročníku soutěžního putování po zajímavostech Plzeňského kraje.

Při návštěvě každého cíle se soutěžící vyfotí na nádvoří či uvnitř navštíveného objektu (případně u cedule na turistické trase) a snímek pošle prostřednictvím webových stránek kdykoliv během trvání soutěže. Všichni soutěžící, kteří splní daný limit patnácti navštívených cílů, budou zařazeni do slosování. Třicet šťastlivců se může těšit na odměnu.

Hlavní cenou je rodinný zájezd od cestovní kanceláře BUSTOUR FOLTÝNOVÁ. Další a hodnotné ceny věnuje do soutěže OPTIK STUDIO Josef Švarc, firma HEPOS Plzeň, firma Liman sport Plzeň, Plzeňský kraj, Zoo Plzeň a další sponzoři. Zvláštní cenu získá soutěžící, který navštíví nejvíce cílů.

Soutěž je určena pro děti a mládež do 18 let a odehraje se v době od 1. června do 31. srpna. Vyhlášení a předání hlavních cen (pro prvních deset výherců) se uskuteční na Mezinárodním veletrhu cestovního ruchu ITEP 2019 v hale TJ Lokomotiva Plzeň, který se koná v termínu 19. až 21. září 2019. Do soutěže se můžete zaregistrovat zde.