Ztratil se senior z Boskovicka. Neviděli jste ho?

BLANSKO – Hledaný šestašedesátiletý senior odešel z domu v pondělí brzo ráno a od té doby o něm jeho rodina nemá žádné zprávy. Doma nechal peněženku s doklady včetně mobilního telefonu. V místě dnes dopoledne vyhlásili meteorologové zvýšené nebezpečí povodní, o to víc se rodina obává o život svého příbuzného.

Po muži pátrají desítky policistů, hasičů, strážnici MP, dobrovolní hasiči i místní lidé. „Do pátrací akce byl nasazen také vrtulník letecké služby. Ve spolupráci s pracovníky povodí Moravy, byla propátrána vodní hladina a břehy vodní nádrže Boskovice. Za účasti České speleologické společnosti byla provedena kontrola v okolních jeskyních. Muž je vysoký 185 cm, hubené postavy, má krátké šedivé vlasy. Na sobě by měl mít černou sportovní bundu, černé sportovní kalhoty a šedé botasky,“ uvedla mluvčí policie Lenka Koryťáková. 

Bližší informace k pohřešovanému muži najdete na: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=21150520190601.

V případě, že odkaz je neaktivní, pohřešovaný muž byl vypátrán.

„Touto cestou žádáme veřejnost o pomoc při pátrání. Informace lze podat osobně na kterékoliv služebně policie, popřípadě linku tísňového volání 158. Děkujeme,“ dodala Koryťáková.