Žena i muž v Plzni měli chutě, které zůstaly neukojeny

PLZEŇ – Mnohým se to může někdy přihodit. Přepadnou nás touhy, kdy chceme sladce hřešit. Tyto nezdolatelné mlsné chutě  přemohly v Plzni ženu a muže v takové míře, že se dostali do střetu se zákonem.

V Plzni na Doubravce neovládla své touhy sedmasedmdesátiletá žena. Z regálu místní prodejny, kam se vydala v dopoledních hodinách, vzala bonboniéru značky Toffifee, strčila ji do kabelky a prošla pokladnami, aniž by za cukrovinky zaplatila. „Ještě, než stačila z obchodu odejít, zadržel jí všímavý pracovník ostrahy. Ten jí předal přivolaným strážníkům, kteří záležitost se sladkou hříšnicí vyřešili pokutou na místě,“ popsala situaci mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Sladkosti se pokusil také odcizit třicetiletý Plzeňan. Ten si zašel odpoledne do prodejny na Lochotíně, kde mu padly do oka čokolády. Jeho následný plán odnést si je z obchodu bez placení mu však nevyšel. „Sotva stačil projít pokladnou, byl zadržen. Strážníci, kteří si věc brzy převzali k řešení, muži vypsali za spáchaný přestupek také pokutu,“ dodala Jana Pužmanová.