VIDEO: Slavnosti Dotkni se Písku jsou tu. Lákají na slavná jména

PÍSEK – Ode dneška až do neděle bude v Písku veselo. Město slibuje, že prý na každém kroku. Návštěvníci slavností se mohou těšit opravdu na pestrý program. Každá generace by si tu tak měla přijít na své.

Slavnosti začaly dnes 7. června 2019 programem převážně složeným z vystoupení žáků místních základních škol a končí v neděli. „Zpívat a tančit se bude skoro všude. Na Velkém náměstí, Alšově náměstí a v Palackého sadech vyrostou scény, na kterých budou vystupovat hvězdy českého showbyznysu i desítky místních souborů a umělců. Doprovodný program opět oživí také Parkány, Havlíčkovo náměstí, Lení kino a další místa ve městě,“ slibují organizátoři. Ti také dodávají, že: „V letošním roce se mohou návštěvníci opět těšit, že vstup na slavnosti v centru města je zdarma.“

Program slavností nabízí výběr slavných jmen z české hudební scény. Můžete se tak těšit například na Hanu Zagorovou, Františka Nedvěda, skupinu Mňága a Žďorp nebo Olympic. A pro tu mladší generaci je tu rapper a básník Lipo. Podrobný program najdete zde.