Lupič v kukle přepadl u Plzně benzinku, policii zatím uniká

PLZEŇSKÝ KRAJ – V pátek v pozdně večerních hodinách si obsluha čerpací stanice v obci Losiná prožila nečekané chvilky napětí. Krve by se v ní v tom okamžiku nedořezal. Vše se odehrálo rychle jak v nějakém kriminálním filmu.

Po dvaadvacáté hodině vstoupil do areálu neznámý pachatel s kuklou na hlavě a hned začal razantně vyhrožovat obsluze, že použije násilí, pokud mu nevydají všechny peníze z pokladny. Poté takto získaný lup vložil do černé igelitové tašky a z místa kvapně odešel. „Následně byla vyhlášena pátrací akce po pachateli loupeže, do které bylo zapojeno několik desítek policistů a byl přivolán i policejní vrtulník, ale pachatele se dosud nepodařilo nalézt,“ informovala policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Popis pachatele:
Muž měl postavu vysokou 180-190 cm, na sobě měl oblečení tmavé barvy, černou obuv a na hlavě kuklu s výraznými otvory na oči.

Policie po pachateli velmi intenzivně pátrá. „Zároveň žádáme řidiče vozidel, kteří obcí Losinou projížděli v době od 21:45 do 22:20 a měli v činnosti záznamové zařízení, aby policii poskytli záznam,“ apeluje na případné svědky policejní mluvčí.