Léto je tady! Víme, kdy v Brodě otevřou koupaliště

HAVLÍČKŮV BROD – Přesně v 9.00 v pátek 14. června se otevřou brány havlíčkobrodského koupaliště prvním milovníkům vodních radovánek. Otevřené zůstane každý den do 19.00, v případě větší návštěvnosti až do 20.00 hodin. Dobrou zprávu pro Broďáky je, že vstupné zůstává ve stejné výši jako loni.

Dospělí ocení hustou trávu, která se po rekonstrukci z minulého roku pěkně rozrostla. Ocení i stromy jako přírodní slunečníky. Děti můžou dovádět a vybrat si z velké skluzavky, dvou malých, divoké řeky, houpacích kanálů, vodních leknínů nebo koše na basketbal. Mimo vodu je čekají oblíbené trampolíny. Využít můžete restaurace nebo stánek rychlého občerstvení, který od loňska najdete mezi rekreačním a plaveckým bazénem.

Jako dospělí zaplatíte za celodenní vstup 65 korun, děti od 110 cm do 15 let a senioři nad 65 let přijde celodenní koupání na 45 korun, děti do 110 cm pak mají vstup zdarma. Rodinné vstupné je odstupňované podle počtu dětí na 160 Kč, 200 Kč a 240 Kč se třemi dětmi. Více přehledná tabulka vstupného zde.