Valašské kopce ovládnou pohádkové bytosti! Vydejte se po stopách loupežníka Píšťalky

ZLÍNSKO – I Valašsko má své slavné zbojníky. Ten z Trnavy u Zlína ovšem neloupí, ale dětem rozdává. Po stopách loupežníka Píšťalky se můžete vydat již po jedenácté a nebude to trasa jen tak ledajaká. Během putování, které vás provede krásami Hostýnských vrchů, jsou pro děti připraveny hravé úkoly a stanoviště, které vyzkouší jejich dovednosti. Po sportovním výkonu se v cíli myslí i na hladové žaludky, a jakmile si vydechnete, čeká vás bohatá tombola. A to rozhodně není všechno!

Zábavné odpoledne pro děti i rodiče bude zahájeno v sobotu v jednu hodinu odpoledne v parku naproti ZŠ Trnava. Odtud započne vaše pouť přes Miluchov až k lyžařskému svahu na dolním konci obce. Podle posledních informací pohádkových výzvědných služeb se v lese ukryjí nejen zbojníci, ale i Mrazík s Nastěnkou, Šmoulové nebo Mickey Mouse s Minnie. Totožnost dalších kouzelných hostů se doposud nepodařilo ověřit. Šeptá se, že každá z bytostí u sebe skrývá magické dukáty, které děti získají za splněné úkoly na dvanácti stanovištích. Za kouzelnou měnu si malí dobrodruzi vyslouží sladké překvapení.

Na účastníky pohádkové expedice čekají v cíli nesmírné dobroty. Kromě lahůdek opečených nad ohněm si budete moct pochutnat i na sladkých palačinkách. Zatímco si neposedové, kterým předchozí turistika nestačila, zařádí ve skákacím hradu, proběhne losování o tombolu s velmi zajímavými cenami. Pokud chcete zjistit, co dalšího si pro vás v Trnavě připravili, vydejte se v sobotu na kouzelnou cestu a nechte se překvapit!