Exkluzivně v Solodoor: Dveře s povrchem solo matrix

Dveře najdete v každé domácnosti, ať se jedná o malý, či velký byt, domek pro dva, nebo několikapodlažní vilu. Požadavků na dveře je dnes více. Důležitá je jejich kvalita, vzhled, odolnost a nenáročná údržba.

Pokud hledáte produkt, který je schopen všechny tyto požadavky naplnit, zaměřte se na dveře s unikátním, technologicky vyspělým povrchem SOLO MATRIX, který v České republice nabízí exkluzivně společnost SOLODOOR. Jde o speciální povrch vyráběný v Itálii, jehož vzniku předcházel sofistikovaný výzkum. Vyráběn je za použití špičkových technologií. Tento povrch zaručuje dokonalou odolnost vůči různým vlivům a také perfektní vzhled, který moderní interiér ozdobí nadčasovým dekorem věrně imitujícím dřevo.

Dokonalý i na dotek

V sortimentu dveří se můžete setkat se spoustou imitací dřeva, povrch SOLO MATRIX ale nabízí víc. „Jedná se o unikátní 3D povrch, který působí jako dřevo nejenom na pohled, ale i na dotek. Jednotlivé dekory věrně napodobují strukturu dřeva včetně rýh a prohlubní,“ popisuje produkt Martin Dozrál,  generální ředitel společnosti SOLODOOR, předního českého výrobce interiérových dveří a obložkových zárubní. Povrch je k dispozici v různých dekorech, a to i v příčném provedení , které je jedním z hlavních trendů současného bytového designu. I díky tomu najdou dveře s povrchem SOLO MATRIX uplatnění v každém interiéru.

Poměr cena/výkon

Dveře s povrchy SOLO MATRIX vás kromě všech dobrých vlastností příjemně překvapí i cenou, která je znatelně nižší ve srovnání s dveřmi z přírodního masivu či s dýhovaným povrchem. V porovnání s dýhou je k tomu SOLO MATRIX odolnější. Nezanedbatelnou výhodou jsou i skvělé užitné vlastnosti povrchu, který stačí setřít vlhkým nebo mokrým hadříkem, při silnějším zašpinění s použitím malého množství saponátu. Po vyčištění je povrch dobré vytřít dosucha, případně ošetřit např. přípravkem Pronto. Pozor na abrazivní prostředky, ty neprospívají většině typů dveřních povrchů a poškodit by mohly i jinak odolný povrch SOLO MATRIX.

Kam pro dveře solodoor

V Praze je jediná značková prodejna dveří Solodoor, do které si můžete přijít vybrat své dveře. Odborný personál Vám vždy poradí, připraví cenovou nabídku a zprostředkuje odbornou montáž našich produktů. Ať už provádíte rekonstrukci bytu, stavíte dům nebo jen chcete oživit interiér novými dveřmi, přijdťe se podívat k nám do studia na Vinohradech a neodejdete nespokojení. V nabídce máme i vstupní bezpečnostní dveře nebo nekonečné množství klik a kování.

Zveme Vás do naší prodejny na adrese Blanická 1008/28, 120 00 Praha 2, (vchod do prodejny z Vinohradské ulice), kde se o Vás mile a odborně postaráme.