Oprava plynovodu uzavře v Prachaticích hned dvě ulice

PRACHATICE – Řidiče v Prachaticích čekají od dnešního dne uzavírky dvou ulic ve městě. Důvodem je havarijní stav plynovodu v jedné z lokalit a jeho oprava, která je neodkladná. Uzavírka se navíc dotkne i autobusových zastávek v této části města.

Podle našich informací dojde k úplné uzavírce v ulici Nová a částečné uzavírce v ulici Krumlovská, a to od dnešního dne 17. června 2019 až do 30. června 2019. „Řidiči přijíždějící ve směru od Volar už neodbočí do ulice Nová, ale budou muset jet dál po obchvatu. Také z okružní křižovatky u supermarketů Kaufland a Lidl nebude možné pokračovat směrem na Chroboly, silnice bude uzavřena až na křižovatku k ulici U Stadionu,“ uvádí vedoucí odboru komunálních služeb a dopravy Městského úřadu v Prachaticích Luboš Kvasnička.

Ten také dodává: „Řidiči tak budou muset využít ulice Slámova a U Stadionu a z křižovatky U Stadionu pokračovat na Chroboly.“ Po dobu prací na plynovodu nebudou obsluhovány autobusové zastávky v ulici Krumlovská. Náhradní zastávka bude pro cestující po tuto dobu na autobusovém nádraží.