Koupaliště Flošna zahájila jubilejní desátou sezonu

HRADEC KRÁLOVÉ – Populární plavecký areál pod širým nebem je připraven na příval návštěvníků v horkém létě. Co nového chystá? A jaká bude otevírací doba?

Tropické teploty a období sucha ženou více a více lidí k vodě a především na koupaliště Flošna v blízkosti centra krajské metropole. Kdo si bude chtít zaplavat hned po ránu, než půjde do práce, má možnost. Flošna začíná již v 6 hodin ráno a bude otevřena až do sedmi večer. Voda je vyhřívána zhruba na 26°C a od začátku června koupaliště navštívilo již přes 14 tisíc návštěvníků. „Chodím sem každý rok s dětmi, milují tobogán. V dětské části je vždy místo pod střechou, a tak je mám krásně na očích,“ libuje si maminka Veronika Šípošová.

Pokud je vašim ratolestem méně než 10 roků a nebudou mít na vysvědčení horší známky než dvojky, mohou mít ve dnech 28. – 30. června vstup do areálu zdarma! Konkurence je veliká, a proto Flošna každý rok vymýšlí pro své návštěvníky něco nového. Na co se můžete těšit letos? Např. na vodní zumbu nebo také na zastřešení 50metrového bazénu. „Mělo by jít o nafukovací halu, která se po skončení letní sezony nafoukne a bude se provozovat celou zimu,“ říká vedoucí koupaliště Jan Konvalinka. Nebudou chybět samozřejmě vodní skluzavky nebo možnost zahrát si plážový volejbal.