Nedělní cyklojízda omezí dopravu v Otrokovicích

OTROKOVICE – Čtvrtý ročník silniční hobby cyklojízdy Dubnica nad Váhom – Otrokovice a závod cyklistů kategorie U19 v rámci šestapadesátého ročníku Medzinárodných dní cyklistiky v neděli 23. června znesnadní dopravu v Otrokovicích. V okolí hotelu Společenský dům tak dojde k následujícím omezením:

Od osmi ráno do sedmi večer bude zakázáno zastavení v ulicích Erbenova (úsek od křižovatky s ul. tř. Tomáše Bati po křižovatku s ul. Dobrovského), Dobrovského (úsek od křižovatky s ul. Erbenova po křižovatku s ul. Moravní), Moravní (úsek od křižovatky s ul. Dobrovského po křižovatku s ul. tř. Spojenců), tř. Spojenců (úsek od křižovatky s ul. Erbenova po křižovatku s ul. Moravní) a Tylova (úsek od křižovatky s ul. tř. Tomáše Bati po křižovatku s ul. tř. Spojenců) vyjma vozidel pořadatelů, doprovodu cyklistů a IZS

Od jedné do sedmi večer proběhne silniční kritérium reprezentantů kategorie U19. Kolem Společenského domu, nebude možné z uzavřeného prostoru vyjet na místní komunikace ulic Erbenova, tř. Spojenců, Dobrovského a Moravní. Lidé, kteří v dotčené oblasti žijí a plánují se svými vozy v neděli vyjet, by je měli s předstihem odstavit na jiném místě před platností dopravního značení.

Zastávka „Společenský dům“ linky 55 bude přesunuta v obou směrech. Zastávky Senior a Moravní nebudou dopravně obslouženy. Zástupci města žádají občany o trpělivost a o dodržování pokynů městské policie a pořadatelů.