Poznávejte Valašsko a zapojte děti do hry. Navštívíte všech dvacet míst?

VSETÍNSKO – Milujete Valašsko a chcete jej poznat ještě lépe? Prostřednictvím dobrodružné regionální hry Poznáváme Valašsko budete mít s dětmi program na celé prázdniny. Zábavné objevování začne 30. června a potrvá do 30. září. Po známých i neznámých koutech regionu vás provede herní plánek, který vám prozradí umístění dvaceti stanovišť rozesetých po Valašsku. Na každém z nich dostanete razítko. Zůstane vám tak nejen krásná vzpomínka, ale pokud jich nasbíráte dostatečný počet, můžete se zúčastnit slosování o velmi zajímavé ceny.

Aktivitu pořádá Sdružení obcí Mikroregionu Vsetínsko v rámci činnosti Destinační společnosti Valašsko. „Pokud jste milovníci tiskovin a chcete si uchovat vzpomínky na putování, vyzvedněte si hrací brožurku v jakémkoliv Turistickém informačním centru na Valašsku. Brožurka obsahuje nejen herní plánek, ale také poskytne skvělé tipy, co na Valašsku vidět a zažít,“ poodhalila destinační manažerka Valašska Marie Přibylová. Plánek můžete stáhnout i na webových stránkách, které budou spuštěny 30. června.

Nyní jste připraveni vydat se na cestu za dvaceti uloženými razítky. Pokud nasbíráte alespoň deset z nich, jste zařazeni do hlavního slosování, v němž můžete vyhrát víkendový pobyt, vstupy do kina, dřevěnou stavebnici a mnoho dalších cen.