Letní dovádění s Vysočinou zastaví v osmi obcích po celém kraji

VYSOČINA – Máte rádi Letní dovádění s Vysočinou? Nebo jste ještě neměli příležitost užít si den plný zábavy a dobrého jídla? Dobrou zprávou je, že i letos se Vysočina chystá s dováděním za vámi a připravila šňůru osmi zastávek s programem, u kterého se pobaví celá rodina.

„Postupně během letních prázdnin zavítáme do všech okresů v kraji s programem, který je připraven pro děti, rodiče i prarodiče. Hlavním hostem Letního dovádění bude kapela Maxim Turbulenc, spoustu dětských písniček a tanečků si pro vás připravuje moderátor Milan Řezníček. Nachystané budou soutěže a vystoupení, k poslechu i tanci zahraje Jarda Band a nezapomeneme ani na spoustu dárečků,“ uvedla tisková mluvčí Kraje Vysočina Eva Neuwirthová.

Startuje se  7. července v Heřmanově, a dále pak navštíví 14.  července Kouty na Třebíčsku, 21. července Světnov a 28. července Českou Bělou. Srpen zahájí 4. srpna v Brtnici a pokračovat budou 11. srpna v Měříně a 18. srpna v Rynárci. Dovádění zakončí 25. srpna v Sedlejově. Začátek letního dovádění je vždy od 14.00 hodin.

„Pokud se rozhodnete nějaké to prázdninové nedělní odpoledne strávit s námi, budeme se na vás těšit,“ zve za Kraj Vysočina náměstek hejtmana pro oblast sociálních věcí Pavel Franěk.