Poznáváte tohoto muže? Policie pátrá po jeho totožnosti

TÁBOR – Táborští policisté pátrají po totožnosti muže na fotografii. Podání jeho vysvětlení by přispělo k objasnění jednoho z právě prověřovaných skutků. Policie žádá o pomoc širokou veřejnost. Neznáte muže na fotografii?

Muž se měl dle dosud zjištěných informací pohybovat v době okolo třetí hodiny odpolední čtvrtku dne 20. června 2019 v obchodním domě Dvořák na třídě 9. května v Táboře. „Mělo by se jednat o muže ve věku 50 až 60 let, zavalitější, asi 170 až 175 centimetrů vysoké postavy, světlých, proplešatělých vlasů. Oblečen byl do tmavých kraťasů délky ke kolenům a modré košile s krátkým rukávem. Na nohou měl tmavé pantofle. V ruce nesl černou tašku s bílým nápisem,“ upřesnil policejní mluvčí Miroslav Doubek.

V případě, že víte, o koho se jedná, neváhejte kontaktovat policii. O to samé žádají policisté i samotného muže. „Vyzýváme tímto na fotografii zachyceného muže, aby byl tak laskav a přihlásil se policistům Obvodního oddělení Policie České republiky Tábor na telefonní lince 974 238 700, potažmo přímo na jejich služebně v Divadelní ulici číslo 212 v Táboře,“ říká policejní mluvčí.

Ten také dodává: „Zároveň žádáme každého, kdo by uvedeného muže na fotografii poznal, případně měl další poznatky k ustanovení jeho totožnosti, aby tyto informace sdělil policistům na výše uvedených kontaktech.“