Rekreační oblast Šterkoviště zahajuje letní sezónu už tuto sobotu

OTROKOVICE – Každý rok je až do začátku prázdnin Rekreační oblast Šterkoviště otevřena návštěvníkům bez poplatku. Od soboty 29. června ROŠ oficiálně zahajuje letní sezónu a s ní přichází i několik novinek. „Kvůli bezpečnosti návštěvníků brouzdališť bylo nově provedeno jejich oplocení, což ale zároveň znamená, že brouzdaliště budou veřejnosti přístupná jen v provozní době. Brouzdaliště a tobogán budou během letních prázdnin přístupny veřejnosti tradičně za příznivého počasí v době od 9:00 do 17:30,“ sdělil jednatel TEHOSU Tomáš Morys.

V souvislosti s probíhajícími opravami ve městě můžete narazit na menší obtíže během dopravy. „V souvislosti s rekonstrukcí ulice Nadjezd pak upozorňujeme návštěvníky na možné komplikace při příjezdu a na omezené kapacitní možnosti parkování vozidel,“ upřesnil Morys.

Děti do pěti let mají vstup do oblasti zcela zdarma. Celodenní vstupné pro dospělé vás vyjde na třicet korun a pro děti od šesti do patnácti let na dvacet korun. Dárci krve a kostní dřeně se dočkají slevy na vstupném ve výši padesáti procent.