Na Domažlicku vjela žena do protisměru. Zasahoval vrtulník

DOMAŽLICKO – V černý pátek se přeměnil dnešní den účastníkům nehody, která se přihodila u Staňkova směrem na Ohučov. Došlo zde k nešťastné nehodě dvou aut, která si vyžádala rychlý zásah záchranky a hasičů.

Jedna osoba uvízla v havarovaném vraku a hasiči ji museli vyprostit pomocí hydrauliky. Na místo přiletěl vrtulník, který transportoval asi šestatřicetiletou ženu a nezletilou dívku na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. „Obě zraněné byly při vědomí. Další asi jednapadesátiletá žena byla odvezena sanitkou též do Fakultní nemocnice Plzeň a šestatřicetiletý muž byl transportován do Stodské nemocnice. Oba měli lehká až středně těžká poranění a byli při vědomí,“ informovala mluvčí záchranky Andrea Divišová.

Jednapadesátiletá řidička VW Caddy jela od Ohučova směrem na Křenovy a ze zatím nezjištěných příčin vyjela do protisměru. „Střetu s protijedoucím Seatem Alhambra se již nepodařilo šestatřicetiletému řidiči zabránit. S ním v autě jely šestatřicetiletá a osmiletá spolujezdkyně. Alkohol u řidičů nebyl zjištěn. Nehoda se nadále šetří. Provoz je řízen kyvadlově,“ konstatovala policejní mluvčí Martina Korandová.