Na řidiče čekají další uzavírky u Rádla v souvislosti s opravami na silnici I/35

LIBERECKÝ KRAJ – Z důvodu opravy silnice I/35 v úseku Liberec – Rádelský Mlýn – Hodkovice nad Mohelkou čeká řidiče během letních prázdnin několik uzavírek. Dojde ke změně přechodné úpravy provozu na této komunikaci.

Již včera bylo instalováno dopravní značení, které omezuje dopravu v obou směrech. Na řidiče čeká několik uzavírek této čtyřproudé komunikace.

Etapa I. v období od 30. června do 7. července:

Uzavřen sjezd do Jeřmanic, Rychnova u Jablonce (silnice I/65), Hodkovic nad Mohelkou, zároveň je uzavřen i nájezd ze silnice I/65 od Jablonce nad Nisou ve směru na silnici I/35 – Turnov a nájezd u Jeřmanic na silnici I/35 směr Turnov.

Etapa II. v období od 8. července do 30. srpna:

Bude ve směru jízdy vozidla po silnici I/35 od Liberce uzavřen sjezd do Jeřmanic, sjezd na silnici I/65 – Rychnov u Jablonce n.N. a nájezd z Jeřmanic na silnici I/35 – Turnov.

„Vzhledem k těmto změnám žádáme řidiče, aby respektovali přechodné dopravní značení a dbali zvýšené opatrnosti. Zároveň žádáme, aby řidiči dodržovali pravidlo tzv. ZIPU,“ uvedla policejní tisková mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

V polovině července bude uzavřena i silnice z Hodkovic nad Mohelkou do Liberce přes obec Záskalí. V termínu od 15. července do 31. července bude z důvodu opravy mostu v obci Záskalí uzavřena silnice III/27814 vedoucí z Hodkovic nad Mohelkou do Liberce. Z tohoto důvodu bude objízdná trasa vedena přes silnici I/35 mezi Hodkovicemi nad Mohelkou a Libercem.