Pátrání po pohřešovaném seniorovi pokračuje. Zatím bez úspěchu

ZLÍNSKO – Policie stále pátrá po zmizelém dvaasedmdesátiletém Antonínu Bílkovi z Napajedel, kterého jeho příbuzní viděli naposledy v neděli večer. „Policisté během včerejšího odpoledne až do večerních hodin po muži pátrali v okolí bydliště, v restauračních zařízeních, ve zdravotnických zařízeních, prošli parky, centrum města, přilehlé parky, cyklostezku a také břehy řeky Moravy. Ve spolupráci s hasiči pátrali na člunu i v řece Moravě,“ sdělila policejní mluvčí Lenka Javorková.

Do hledání se zapojují i lidé ze širokého okolí. „Dnes v ranních hodinách byli vyrozuměni a požádání o spolupráci i starostové okolních obcí, kteří zveřejní informaci o pohřešovaném v místních rozhlasech, případně na sociálních sítích,“ dodala Javorková.

Senior je sto pětasedmdesát centimetrů vysoký, štíhlé až hubené postavy. Na sobě měl oblečené světle modré kraťasy, modré tričko a na nohou obuté nazouváky.  Na předloktí má vytetované iniciály AB. Mobilní telefon u sebe nemá. Pokud máte informace k jeho pohybu, zavolejte prosím na tísňovou linku 158 nebo se obraťte na kteroukoli policejní služebnu.