Pomůžete objasnit, kdo naboural zaparkovaná auta?

HODONÍN – V poslední době se na Hodonínsku množí případy, kdy někdo nabourá zaparkované auto a ujede, aniž by nechal kontakt. Jakoby to dělal schválně. Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  • V neděli 16. června v době od 21:30 do 22 hodin došlo v Hodoníně v ulici Březinova před domem č. 3591/15 k nabourání auta. Nezjištěný řidič při jízdě ulicí Březinova směrem k ulici Bezručova nedodržel boční odstup a poškodil zaparkované vozidlo Audi A8 a následně z místa odjel.
  • Ve čtvrtek 20. června v době od 14 do 17:30 hodin jel neznámý řidič jízdního kola nebo motocyklu v Kyjově po ulici Tř. Komenského. Před domem č. 603/48 zřejmě řídítky poškodil pravé přední dveře zaparkovaného vozidla Jaguar F-Pace. Nezjištěný řidič z místa dopravní nehody odjel.
  • V pátek 21. června v době od 11 do 17 hodin v Kyjově na parkovišti za finančním úřadem v ul. Sv. Čecha se někdo zřejmě se při jízdě plně nevěnoval řízení a naboural do zaparkovaného vozidla Kia Ceed. Poté neznámý řidič z místa odjel, aniž by danou věc řešil.
  • V sobotu 22. června v době od 14:45 do 15:15 hodin v Hodoníně v ulici Krátká na parkovišti před prodejnou Mountfield neznámý řidič zřejmě při parkování svého vozidla narazil do zaparkovaného vozidla Mazda CX-5. Z místa nehody pak odjel nezjištěným směrem.
  • Ve dnech 22. nebo 23. června došlo ve Veselí nad Moravou v ulici Kollárova k poškození vozidla. Na parkovišti před domem č. 557 se neznámý řidič plně nevěnoval řízení a poškodil zaparkované vozidlo Suzuki SX4. Viník nehody z místa ujel.

„Policisté hledají případné svědky, kteří události mohli vidět a poskytli by informace k neznámým řidičům nebo jejich vozidlům. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158,“ žádá mluvčí policie Petr Zámečník.