Po dvouleté pauze se Cirkus LeGrando vrací na vlny Baťova kanálu

HODONÍN – Na Baťově kanálu se tento týden uskuteční cirkusové představení na lodích. Brněnští komedianti z Cirkusu LeGrando už počtvrté rozvíří stojaté vody Baťova kanálu.

Artisté kohoutovického Cirkusu LeGrando ze Střediska volného času Lužánky se přes den budou pohupovat na hladině a po večerech v přístavech předvedou mix komedianství a akrobatických triků. „Představení Kabaret u Biče, které letos přivezeme, doprovázejí sami artisté hrou na hudební nástroje,“ láká za organizátorský tým Milan Rožtek.

Veselé bárky Hollandia a Ad Fontes plné artistů a komediantů předvedou svou akrobaticko-divadelní performanci nazvanou Kabaret u Biče celkem na čtyřech zastaveních v přístavech Petrov, Veselí nad Moravou, Babice a Staré město. Od 9. do 12. července zahrají za dobrovolné vstupné vždy od půl deváté večer. „Přes den pomalá plavba, mosty, plavební komory a večer cirkusové kousky u naší divadelní lodi pro diváky sedící na břehu… prostě romantika jak má být,“ doplňuje závěrem další z organizátorů Konrad Heczko.