Zavinil vážnou nehodu a ujel! Asi spěchal… Nyní ho hledá policie

JABLONEC NAD NISOU – Policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala v neděli v noci krátce po půl jedenácté v ulici U Přehrady.

V neděli ve 22.40 hodin se stala dopravní nehoda v Jablonci nad Nisou v ulici U Přehrady. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jel ve směru od Tanvaldu do centra města, kde nejdříve předjel dvě před ním jedoucí vozidla a poté ještě začal předjíždět třetí vozidlo (Škodu Fabii), přičemž došlo k bočnímu střetu obou vozidel.

„Řidička Škody Fabie vlivem střetu vyjela vpravo mimo komunikaci na travnatý břeh, kde se vůz přetočil na střechu. Neznámý řidič z místa nehody ujel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon,“ uvedla policejní tisková mluvčí Dagmar Sochorová. Řidička fabie utrpěla zranění, jehož charakter a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Alkohol u ní policisté vyloučili provedenou dechovou zkoušku, která měla negativní výsledek.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz. Policisté přijmou především veškeré informace vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče nezjištěného vozidla, který z místa dopravní nehody ujel.

Foto: Policie ČR