Nechte se unést nočním pohledem do historie za zdmi hradu Malenovice

ZLÍNSKO – Brány hradu Malenovice se tuto sobotu otevřou i v noci. Od osmi do jedenácti opět ožije historickou hudbou, tancem a zpěvem. Své síly mezi sebou změří stateční válečníci a tmu rozvíří ohňová show. Pokud jste ještě nikdy nebyli součástí této oblíbené noční prohlídky, na které se zabaví děti i dospělí, je nejvyšší čas to změnit.

Ještě před setmění můžete před hradem zhlédnout tance s šátky. Nebyla by to ta pravá prohlídka Malenovic, kdyby na ní chyběla historická skupina šermu a tance Berendal. Stateční bojovníci a sličné dámy vytvoří neopakovatelnou atmosféru. Fuerza del Fuego je parta nadšenců z Uherského Brodu, která vám ve své show ukáže impozantní spojení ohně, tance a hudby.

V nové expozici Hostinec našich pradědečků vystoupí Mužáci, soubor Kašava se zas představí v expozici Řemesel starých Malenovic. V Malovaném sále bude znít gotická hudba, dojde i na kramářskou píseň a kratochvíle pro děti. Vstupné pro dospělé činí sto dvacet korun, pro děti od tří do patnácti let padesát korun.