Řidička při předjíždění sjela do koryta potoka. Auto zůstalo na střeše

VSETÍNSKO – Dopravní nehoda z dnešního rána skončila naštěstí jen lehkým zraněním, pohled na auto obrácené na střeše ovšem vzbuzuje dojem, že řidička vyvázla jen s velkým štěstím. „Deset minut před pátou ráno jela dnes po silnici I/35 ve směru od Rožnova pod Radhoštěm k Valašskému Meziříčí s vozidlem Suzuki čtyřiapadesátiletá řidička z Rožnova pod Radhoštěm,“ informoval policejní mluvčí Vladislav Malcharczik. Okolnosti nehody nejsou doposud jasné.

Na rovném úseku silnice ještě před odbočkou do místní části Valašského Meziříčí Hrachovec začala předjíždět nákladní soupravu. „Při manévru se ale dostala vlevo mimo vozovku a s autem sjela do koryta potoka. Auto skončilo na střeše,“ popsal Malcharczik.

Žena byla s lehkým zraněním převezena o nemocnice. Vyprošťování vozidla si vyžádalo kompletní uzavírku silnice. „Hasiči ze stanice Valašské Meziříčí si na místo vyžádali vyprošťovací automobil ze stanice Otrokovice. Pomocí něho poté vozidlo vytáhli zpět na silnici,“ uvedla mluvčí HZS Zlínského kraje Lucie Javoříková. Od půl osmé byla komunikace opět průjezdná.

Škody jsou prozatím vyčísleny na sto padesát tisíc korun. Policie nyní žádá případné svědky, aby pomohli ranní nehodu objasnit. Obrátit se mohou na jakoukoliv policejní služebnu nebo na tísňovou linku 158.