Kinematograf bratří Čadíků zavítá do Pelhřimova

VYSOČINA, PELHŘIMOV – K létu rozhodně patří letní kino, které si budete moci v Pelhřimově užít od úterý 23. července do čtvrtka 25. července. To totiž do města, konkrétně na Masarykovo náměstí přijede Kinematograf bratří Čadíků. A na jaké filmy se můžete těšit? Na pohádku Čertí brko nebo na filmy Chata na prodej a Po čem muži touží. Program najdete tady.

Další místa, která kinematograf na Vysočině navštíví

Pelhřimov nebude jediným městem, kam oblíbený kinematograf zavítá. Do Pacova dorazí ve dnech 30. července až 4. srpna, od 5. do 8. srpna bude promítat ve Žďáru nad Sázavou, od 9. do 12. srpna v Havlíčkově Borové, od 13. do 17. srpna v Novém Městě na Moravě, od 18. do 22. srpna v Havlíčkově Brodě a od 23. do 26. srpna ve Ždírci nad Doubravou.

Ještě teď v červenci jeden z dalších projekčních vozů letního kina brázdí Žďársko. Aktuálně, až do zítřka promítá v Osové Bítýšce, od 17. do 20. července ho zastihnete ve Velké Bíteši a od 21. do 24. července můžete navštívit Velké Meziříčí.

Promítat se bude vždy po setmění a vstupné je dobrovolné.

Kinematograf bratří Čadíků je společnost s pětadvacetiletou historií, která má vybudovanou pozici oblíbeného a široce vyhledávaného kulturně-filmového charitativního projektu. Hlavní náplní činnosti společnosti je projekt Filmové léto, v jehož rámci se v letních měsících rozjíždějí do desítek měst v České i Slovenské republice projekční vozy vybavené projektory, které po několik dnů promítají především české filmy.