Znáte dobře Zlín? Staňte se spolutvůrcem nového zážitkového průvodce

ZLÍN – Pod názvem „Rozvaž se ve Zlíně“ připravuje Oddělení cestovního ruchu a informací zlínského magistrátu nového zážitkového průvodce, na jehož přípravě se mohou podílet i obyvatelé krajského města a jeho okolí. „Do tvorby nového městského propagačního materiálu Rozvaž se ve Zlíně chceme zapojit širokou veřejnost i místní podnikatele. Zajímají nás například informace o zajímavých službách, pořádaných akcích a další nápady, které by dle jejich uvážení neměly v průvodci chybět,“ vyzvala vedoucí oddělení Eva Manišová.

Záměrem je vytvořit jakousi příručku, která by místním i turistům nabídla zajímavé a netradiční zážitky. Tvůrci tak uvítají tematicky související tipy, postřehy a doporučení.

Průvodce zpestří i hravé logo Rozvaž se ve Zlíně, známé již z jiných propagačních předmětů města, které jsou k dostání v Městském informačním a turistickém středisku v budově radnice. „Zážitková brožura naváže na sérii propagačních materiálů a předmětů s hravým logem Rozvaž se ve Zlíně, které hraje i hlavní roli v naší letní fotosoutěži pro cestovatele. Stačí si takový předmět vzít s sebou na dovolenou či výlet, vyfotit zajímavou fotografii a vložit ji do komentáře pod příspěvek s fotosoutěží na facebooku města Zlin.eu,“ vzkázala Manišová.

Pokud se chcete soutěže zúčastnit, bližší informace naleznete na turistickém portálu www.ic-zlin.cz. Své tipy, náměty a připomínky k připravovanému materiálu Rozvaž se ve Zlíně můžete zaslat Marcele Herinkové na email marcelaherinkova@zlin.eu do 15. srpna tohoto roku.