Kinematograf bratří Čadíků přijede na žďárský zámek

ŽĎÁR NAD SÁZAVOU – První srpnový týden zastaví Kinematograf bratří Čadíků na zámku ve Žďáru nad Sázavou. Po několik dnů tady bude promítat filmy a pohádky pod širým nebem. Pokud vyrazíte, dobrovolným vstupným přispějete na dobročinné účely.

Od 5. do 8. srpna se můžete těšit na skvělou atmosféru Pivovarského nádvoří ve společnosti těchto filmových projekcí: Čertí brko (5. 8.), Hastrman (6. 8.), Trabantem tam a zase zpět (7. 8.) a Bohemian Rhapsody (8. 8.). „Hned první den jsme do zámeckého letňáku vybrali pohádku Čertí brko, která se natáčela u nás na Vysočině, a to na hradu v Ledči nad Sázavou,“ popisuje program Petr Sedlák, provozní vedoucí zámku. „Pokud si chcete letní kino užít se vším všudy, využijte autobusový svoz a rozvoz, který projede zdarma okružní jízdou celým Žďárem. Začátek promítání je vždy ve 21.30 hodin. Nezapomeňte přibalit deku nebo rozkládací židličku,“ dodává k letnímu kinu Sedlák.
Kinematograf zastavuje v dalších městech a obcích po celé Vysočině. Čtěte také Kinematograf bratří Čadíků zavítá do Pelhřimova.