Karel Gott na festivalu Benátská nevystoupí. Má akutní zápal plic!

LIBEREC – Hlavní hvězdou zítřejšího úvodního večera festivalu Benátská v libereckém Vesci měl být Karel Gott, který tu měl svým posledním letošním koncertem v rámci tradičního Večírku pro nedočkavé oslavit své 80. narozeniny. Gottova PR manažerka Aneta Stolzová na jeho sociální síti dnes ale oznámila, že zpěvák bohužel na Benátské nevystoupí.

„Vážení příznivci Karla Gotta, z důvodu akutního zápalu plic musí pan Gott s velkým politováním zrušit své čtvrteční vystoupení na festivalu Benátská s Impulsem,“ informovala Stolzová.

Organizátoři festivalu potvrdili, že hosté Karla Gotta, Petr Kolář, Ilona Csáková a Markéta Konvičková, vystoupí s orchestrem Pavla Větrovce dle původního plánu. „Všem fanouškům se hluboce omlouváme a přejeme Karlu Gottovi brzké uzdravení,“ uvedli na svých stránkách organizátoři Benátské noci.

Karel Gott po nádorovém onemocnění mízních uzlin bojoval se zdravotními problémy a v poslední době rušil většinu velkých koncertů. Letos měl původně u příležitosti životního jubilea vystoupit v pražské O2 areně, koncert ale kvůli oslabené imunitě rovněž zrušil.

I my za redakci Novin kraje přejeme mistrovi brzké uzdravení!

Foto: karelgott.com