Žena s dítětem v kočárku si koupila drogu a nechala si ji hned na místě píchnout do žíly. Svědek natočil video

BRNO – Otřesný a šokující případ, kdy si přímo na ulici v Brně píchaly dvě ženy do žíly drogy, natočil svědek a případem se začali zabývat policisté z Toxi týmu. Vedle žen přitom sedělo v kočárku malé dítě, které vše pozorovalo. Policisté už ženy našli a vyslechli. Že to byl heroin, přiznala policistům matka, která si nechala drogu píchnout před svým dítětem.

Z celé situace ale matka dítěte jen tak nevyvázne. Policisté totiž celou věc oznámí na OSPOD a sociální pracovnice rodinu zkontrolují. „Na základě nashromážděných důkazů sdělili policisté podezření sedmatřicetileté ženě, která sobě a své známé aplikovala heroin. Věc je vedena ve zkráceném přípravném řízení se zadržením. Podezřelá si tedy v brzké době vyslechne trest, za přečin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy jí hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi,“ vysvětlil mluvčí policie Pavel Šváb.

Žena bere drogy před dítětem v kočárku

Video jen pro otrlé! ? Natočeno odpoledne v Brně. To jako vážně? Opravdu? Matka se svým malým dítětem v kočárku se na ulici zastaví, vybere si vhodné místo, požádá kamarádku, nebo dealerku a jen tak si nechá šlehnout dávku přímo do žíly? Je mi z toho na zvracení…? Navíc autor videa mi potvrdil, že tohle se tam děje na denním pořádku.Zdroj : Jan Dovrtěl

Zveřejnil(a) Michal Janotka dne Středa 17. července 2019