Let It Roll 2019 je tady!!!

MILOVICE – Léto je v plném proudu, polovina prázdnin za námi a to znamená jediné!!! Již tento týden se otevřou brány milovického letiště a odstaruje jeden z nejoblíbenějších a největších drum&bassových festivalů léta, Let It Roll 2019!!!  

Program je jako vždy nabitý, ale letos si pro vás organizátoři připravili i pár zajímavých technických a organizačních vychytávek. “Jsme si vědomi toho, že dobře strávit festival neznamená jen užít si přitažlivou dramaturgii, ale i možnost využít adekvátní zázemí, které pozvedne váš zážitek z největšího drum&bassového festivalu planety na novou úroveň,” lákají organizátoři. 

Voda, základ života

Posilujeme počet cisteren, které budou na festival vodu dodávat, navyšujeme kapacitu zásobáren užitkové vody a vytváříme bohaté vodní zásobníky. Na festivalu letos využijeme nejmodernější tanky na vody z Francie. Hi-tech hudba, hi-tech vodní zásobování a distribuce!

Čistota, půl zdraví

Sprchovací zónu jsme navrhli blíže kempům. Těšte se na lepší a kompaktnější řešení – separátní kabinky a větší komfort. Pravidelný servis několikrát denně zaručen, ráno do sprchy jako doma. Takže sami, nebo ve dvou?!

Bezpečnost především

Co dělat, když se ztratíte? Na koho se obrátit, pokud nastane problém? Žádný strach. Tento rok bude mít každý člen security týmu viditelně umístěné vlastní číslo pro jednodušší identifikaci. V případě jakéhokoliv problému se tedy stačí podívat na identifikační číslo jedince a kontaktovat nás na sociálních sítích. My tak budeme okamžitě vědět o jakého člena týmu se jedná.

Pohlazení letním vánkem

Roušky nechejte doma, na festivalu totiž výrazně omezíme prašnost. Stages kryté stany opatřujeme podlahami a prach tak vznikne jedině po detonacích, které způsobí rozvášnění djs. Už teď důkladně opečováváme travnaté plochy na letišti, aby byly na případné tropy mnohem lépe připraveny.

Toalety na dosah

Rozšiřujeme hygienické zóny, do nichž dosadíme stálý dohled nad jejich čistotou. Rozsáhlejší zázemí s navýšením počtu toalet o 30% znamená dvě věci: nebudete muset čekat, a nebude to k nim daleko. Vůbec daleko. Ať budete kdekoli, k toaletě to bude méně než 200 metrů. Stáli jsme nad mapou a máme jasno!

Stín lusknutím prstu

Slunce svítí už 5 miliard let a nějakou dobu ještě bude. Kam se před ním schovat? Přece do stínu. Na ploše letiště vytváříme uměle stíněné plochy a letní žár vás nebude trápit tolik jako fakt, že dva vaši oblíbení umělci vystupují ve stejnou dobu!

Světla jak se patří

Temno čekejte pouze na jevištích během vystoupení vládců nejvzdálenějších koutů drum&bassu. Světlo ale rozhodně najdete v kempech, kde významně navyšujeme množství lamp. Dostat se pohodlně do spacáku a bezpečně v něm složit hlavu bude hračka. Navíc přidáváme světelné girlandy, a to hned celý jeden kilometr. Tedy tisíc metrů. Čelovky nechejte doma!

Hudbě o krok blíž

Po desítkách hodin tance rozbolí nohy i nejtrénovanější ravery. Vzdálenost mezi kempy a hudebním areálem zkracujeme na polovinu, stejně jako všechny další spojovací vzdálenosti. Chtěli byste i segways? Ale no tak! Během zkrácených cest si nakonec ještě dovolíte střihnout nějaký ten dnb step.

Arktida v každém kelímku

Navyšujeme množství lednic a mrazáků a zlepšujeme jejich zásobování ledem. Tuny ledových kostek ochladí všechny točené limonády i míchané drinky a vy si užijete komfort jako na riviéře. Cuba Libre nebo Bloody Mary?

Do syta a podle chuti

Sacharidy, tuky, proteiny, vitamíny a minerální látky? Samozřejmě. Posilujeme nabídku jídla, a to i v kategoriích speciální výživy. V designové food zóně si přijdou na své všichni, kdo se nespokojí s málem. Bezlepkovou a veganskou stravu považujeme za standard. Na kempingové vařiče klidně zapomeňte!