Hrůzný nález na procházce. Narazil na zbytky lidského těla!

ČERČANY – Náhodný chodec objevil, při pokojné sobotní procházce pod čerčanským mostem, torzo lidského těla. Na policii i hasiče potom počkal raději v místním kiosku! 

Když si po sobotním obědě vyrazil na procházku, jistě by ho ani ve zlém snu nenapadlo, co ho čeká. Na cestě podél Sázavy ho upoutal hrůzný obraz. Část těla ležela kousek od  místního sportovního a společenského areálu Paluba. Muž svůj nález okamžitě nahlásil na 112 a počkal na příjezd složek Integrovaného záchranného systému včetně hasičů a policistů v kiosku u tenisových kurtů na Palubě.  „Oznámení o nálezu těla neznámé totožnosti na břehu řeky Sázavy pod železničním mostem v obci Čerčany jsme přijali v sobotu před čtvrtou hodinou odpoledne,“ informovala policejní mluvčí Veronika Čermáková.

Policisté okamžitě zahájili kroky k osvětlení případu. Zatím není ani jasné, zda se jednalo o muže nebo ženu, natož jak k úmrtí došlo. „Tělo bylo ve značném stádiu rozkladu,“ potvrdila mluvčí s tím, že byla nařízena soudní pitva. Teprve potom bude rozhodnuto o postupu vyšetřování. V případě násilné smrti je vyšetřovací postup zcela jiný než v případě smrti přirozené.