Dítě narazilo do přívěsu za vozem. Zraněné ho převážel vrtulník!

PŘÍBRAM – Policie hledá svědky nehody v Příbrami, při které bylo zraněno dítě. K nehodě došlo předevčírem ve Špitálské ulici v Příbrami. Policie nyní hledá svědky události. 

Nehoda se stala poblíž domu č.p. 14 kolem půl šesté. “Řidič se stříbrným vozem Alfa Romeo, na nějž byl připojen vozík, jel ve směru od Milínské ulice k ulici Čs. Armády,” informuje tisková mluvčí Veronika  Čermáková. Tou dobou stála vpravo ve směru jízdy řidiče skupinka dětí. Děti byly na travnaté ploše mimo komunikaci.

„Když byl řidič se svým vozidlem a přívěsem v jejich úrovni, jedno z dětí chtělo ihned po projetí vozidla přeběhnout ulici. Zřejmě si ale nevšimlo vozíku a narazilo do něj. Při střetu utrpělo zranění, se kterými byla letecky transportována do jedné z pražských nemocnic,“ upřesnila policejní mluvčí.

Policisté žádají svědky, především řidiče, kteří jeli Špitálskou ulicí v době nehody a mohli si tak všimnout celé události, nebo ji zachytit na kamery ve svých vozech, aby kontaktovali policisty. Jakékoliv informace lze sdělit na telefonní číslo 974 879 503 nebo na linku tísňového volání 158.