Na festival Prázdniny v Telči míří virtuální realita ve stříbrném karavanu

TELČ – Stříbrný karavan Zonky míří na Panský dvůr v Telči. V rámci Festivalu Prázdniny v Telči se v pátek 2. srpna můžete těšit na skupiny Lajky, Mucha, Tata Bojs a Teepee. V sobotu 3. srpna hraje ShobullBand, Hrabě Monte Crazy, Bára Poláková a Funky Ship. Kromě koncertů dobrou atmosféru doplní aktivity karavanu Zonky, kde můžete zdarma vyzkoušet virtuální realitu. Na návštěvníky bude u karavanu čekat i hromada sportovních aktivit. V relax zóně se můžou malí i velcí osvěžit.

Jako návštěvníci festivalu si budete moci v Telči vyzkoušet vybrané sportovní aktivity a také si zasoutěžit o zajímavé ceny, v podobě investorského kreditu na platformě Zonky. Ta patří mezi známé služby sdílené ekonomiky u nás v Česku, která se po vzoru západní Evropy stále rozrůstá. Největší zajímavostí Zonky zóny bude virtuální realita, připravená pro všechny zdarma. Vyzkoušení technologie na vlastní kůži a osvěžení.

„Karavan Zonky během letošního léta zavítá do všech krajů v České republice. Chceme se k lidem přesunout blíže z poněkud anonymního online prostředí a kromě relaxačních aktivit jim chceme také nabídnout edukaci na téma bezpečného investování,“ říká CEO Zonky Pavel Novák.