Pomozte najít patnáctiletou dívku z Čerčan!

ČERČANY – Od včerejšího dne pátrají benešovští kriminalisté po patnáctileté dívce, která je v současné době umístěna v dětském domově. Svou povolenou vycházku trávila u své pěstounské rodiny v Čerčanech. 

Pohřešovanou naposledy viděla její pěstounská matka téhož dne po třetí hodině odpoledne  v místě jejího trvalého bydliště v Čerčanech. Dívka, po které pátrají kriminalisté, měla jít údajně doprovodit své přátelé na nádraží v Čerčanech.

“Pohřešovaná ještě ten den komunikovala se svojí rodinou přes mobilní telefon s tím, že přijede domů následující den ráno, což se ale nestalo,” informuje tisková mluvčí Veronika Čermáková.V době odchodu z domova na sobě měla modré roztrhané džíny, chlupatou světle hnědou mikinu s kapucí, černé boty s růžovým nápisem Nike. V souvislosti s tímto případem se kriminalisté obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. 

Patnáctiletá dívka vypadá starší, než ve skutečnosti je, zhruba na 16 – 17 let.

Je štíhlé postavy, vysoká zhruba 155 – 160 cm. 

Váží přibližně 47 kg. 

Má světle hnědé vlasy střižené pod ramena a černohnědé oči. 

Na levé ruce, mezi palce a ukazovákem, má vytetovaný křížek o velikosti 1×1 cm. 

Jakékoliv poznatky k pohřešované nezletilé dívce, prosím, neprodleně sdělte na telefonní číslo: 974 871 531, anebo 974 871 511. Využít také můžete tísňovou linku 158.