V Cityparku otevřeli nově zrekonstruovaného Alberta

JIHLAVA – V posledním červencovém dni otevřeli v jihlavském Cityparku hypermarket Albert. Nově nabízí řadu změn a vylepšení, které vám zpestří a zpříjemní nakupování. Jeho podoba vychází z konceptu nejlepšího obchodu v Česku a vítěze Diamantové ligy kvality, Albertu v pražském obchodním centru Chodov. Nejen Jihlavští se tak dočkali první a nejočekávanější prodejny, která se v Cityparku v rámci rekonstrukce znovu otevřela.

Nejen nový koncept, ale i nová poloha obchodu vás čeká, pokud se do jediného nákupního centra na Vysočině vydáte na nákup potravin. „Prodejnu i nadále najdete na dolní pasáži nákupní galerie, ale bude umístěna pouze na jedné straně, plocha hypermarketu se tak zmenší. Naproti ní se už v současné době chystají prostory pro nové nájemce,“ říká Eva Blažková, ředitelka nákupního centra Citypark.

Nový koncept prodejny vychází z hypermarketu v pražském nákupním centru Chodov, který byl oceněn jako nejlepší prodejna v České republice. „Příjemný interiér prodejny dokreslí nové podlahy, osvětlení, a samozřejmě celkově nové uspořádání prodejny. Pro zákazníky jsme připravili také samoobslužné pokladny pro rychlé a hladké odbavení,“ uvedl Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodů Albert.

Prodejna má připomínat tržiště s právě sklizenými produkty. Například čerstvé pečivo tady bude možné i nadále zakoupit jednak z pekárny s vlastní výrobou podle receptur Albert, chléb i sladké pečivo si ale budou moci zákazníci donést i z jihlavské pekárny. Už u vstupu je k dispozici rozsáhlý sortiment čerstvé zeleniny a ovoce. Albert si pro zákazníky připravil také bohatou nabídku zdravého sortimentu – v novém oddělení Zdravě s Albertem jsou na jednom místě desítky produktů pro zdravý životní styl.

Nákupní centrum má tu výhodu, že můžete spojit všechny nákupy do jedné návštěvy. „Většina našich zákazníků u nás v pracovním týdnu řeší pragmatické nákupy – to znamená, že jdou cíleně nakoupit vše od potravin přes drogerii až po potřeby do školy. Je proto skvělé, že je jim hypermarket Albert opět k dispozici a mohou si hned po práci dojít nakoupit čerstvé potraviny,“ uzavírá Aleš Navrátil, asset manažer společnosti CPI Property Group, která nákupní centrum vlastní.