Třeboň očekává nájezd myslivců a jejich příznivců. Přidáte se?

TŘEBOŇ – Lázeňské město Třeboň se o víkendu chystá na nájezd myslivců a jejich příznivců. Už po osmé se tu bude konat akce Myslivecká Třeboň, která nabídne nejen příznivcům myslivosti spoustu zajímavých informací i zábavy.

V případě, že máte rádi vše, co se točí kolem tohoto odvětví, v sobotu 10. srpna 2019 byste neměli v Třeboni chybět. Vše vypukne v 9:30 hodin. „Akce přivítá na hlavní scéně na Masarykově náměstí imitátory hlasů zvěře, lovecké trubače, sokolníky, desítky plemen loveckých psů,“ lákají organizátoři. Nádvoří Divadla J. K. Tyla pak nabídne program, určený pro děti. Ty si otestují své znalosti z myslivecké a lesní pedagogiky.

Na své si přijdou i gurmáni. „Nebudou chybět gastronomické speciality, které připraví prodejci na náměstí a některé třeboňské restaurace, ochutnávka oceněných Regionálních potravin, otevřen bude řemeslný trh i myslivecké tržiště,“ dodávají organizátoři.

V Třeboni v sobotu najdete i chovatele plemen loveckých psů. Nejen děti tu pak jistě budou obdivovat sokolnické ukázky u altánku v parčíku u Bertiných lázní. Připraven je i hudební program, který zpestří kromě trubačů pěvecký sbor ze Želetavy a hudební skupina Markazín.