Od pondělka bude výrazně komplikovanější vjet do areálu brodské nemocnice

HAVLÍČKŮV BROD – Už v pondělí 12. srpna odstartuje rekonstrukce hlavního vjezdu a příjezdové silnice do areálu Nemocnice Havlíčkův Brod. Pokud se do nemocnice chystáte autem, počítejte s tím, že hlavním vjezdem neprojedete. V nutných případech bude možné využít vjezd z ulice Havlíčkova a Husova.

„Prosíme návštěvníky, aby v těchto dnech, pokud je to možné, využili hlavní nemocniční parkoviště na Rozkošské ulici a do areálu vjížděli skutečně pouze v nutných případech,“ informovala mluvčí havlíčkobrodské nemocnice Petra Černo s tím, že v prvních dnech příštího týdne bude v prostoru vjezdové závory stát pracovník, který bude navigovat návštěvníky nemocnice a koordinovat dopravní situaci.

Stavební firma zrekonstruuje hlavní části nemocniční silnice, chodník v areálu a dojde i na instalaci nového parkovacího systému, který má přinést lepší koordinaci dopravní situace v areálu nemocnice.

„Stavební práce v hodnotě 5,89 milionů korun bez DPH bude realizovat firma Chládek a Tintěra a. s., Havlíčkův Brod. Celá akce se realizuje díky finanční podpoře zřizovatele Kraje Vysočina,“ doplnil technický a provozní náměstek ředitele Josef Tvrdý.