Nymfomanka – sen téměř každého muže!?

Krásná a svůdná s neutuchající touhou po sexu – nějak takto si ji muži představují a, protože ji většinou doma nemají, tajně po ní touží. Co by ovšem říkali, kdyby se jim jejich sen splnil?

Co je vlastně nymfomanie?

Nymfomanií neboli hypersexualitou se označuje zvýšený sexuální pud u žen. Tato žena potřebuje k životu sex se stejnou naléhavostí, jako ostatní potřebují pít a jíst. Problémem ovšem je pojem „zvýšený“. Lidé mají totiž v sexu velmi rozdílné potřeby, ty se navíc u každého mění v souvislosti s věkem nebo pracovním vytížením. Takže kolik je norma a kolik už je moc? Čtyřikrát měsíčně nebo čtyřikrát denně? Odpověď je jednoduchá. Tak, aby to vyhovovalo oběma. Zde ovšem bývá kámen úrazu.

Když hlava nebolí ženu, ale muže

Radkovi se splnil sen mnoha mužů, aniž by to zpočátku tušil. Trochu ho sice překvapilo, že k milování došlo už na druhém setkání a to v takové intenzitě, že jediný souvislý dialog, který se mezi nimi odehrál, bylo vzájemné „Ahoj“. Další slova už do běžné společenské konverzace nepatřila. Tímto začalo Radkovi období nadpozemské rozkoše na zemi, období plné touhy, erotiky a také volna, protože měl dva týdny dovolené. V práci se pak jen v duchu usmíval nad stesky kolegů, kteří museli na dovolené své polovičky pracně přemlouvat k plnění manželských povinností. Jeho a Ivetu spalovala touha několikrát denně a to nejen doma, ale také v parku nebo na neosvětlené ulici. Po několika týdnech intenzivní rozkoše začal mít pocit, že sex je sice fajn, ale že by také rád dělal i něco jiného. V té době ovšem skončila doba dovolených a výroba v podniku opět nabrala plné obrátky, což pro něj znamenalo nezřídka práci přesčas. Po návratu domů toužil padnout do křesla, místo toho ovšem padl minimálně na hodinku nebo na dvě do vášnivého klína své partnerky. V noci či k ránu se k němu opět dychtivě přitiskla a očekávala další jeho výkon.

„Do práce jsem chodil permanentně nevyspaný, chvílemi jsem byl totálně mimo. Doufal jsem, že Ivetu její chuť po čase přejde, ale nic takového se nestalo. Snažil jsem se jí vysvětlit, že jsem unavený, ale ona měla v očích slzy, že prý ji už nemiluji. Postupně mě začala podezřívat, že jsem si našel někoho jiného. A já jsem trpěl silnými pocity méněcennosti, že jako muž nejsem schopný uspokojit svou partnerku. Nakonec jsem musel odjet na týdenní služební cestu. Už předem jsem tušil, jak to dopadne. Byla mi nevěrná. S pláčem mi pak řekla, že to prostě nemohla bez sexu tak dlouho vydržet, ale že má ráda jen mě. Rozešli jsme se a mi se neskutečně ulevilo.“

Relativně šťastný konec

A jak dopadla Iveta? Našla si partnera, který má, alespoň dle svého úsudku, také zvýšenou potřebu sexu. „Jsem moc ráda, že jsem konečně našla někoho, kdo je na tom stejně jako já. Jen mě trochu mrzí, že milování je jediný způsob trávení volného času, na kterém se oba shodneme. Ale co, stejně nám na jiné věci už moc času nezbývá…“

Nymfy byly krásná stvoření. Jsou nymfomanky také krásné?

Závěrem dodejme, že krása nymfomanek je jen pouhý mýtus. Nymfomanka je pořád jen normální žena, takže podobně jako ony je někdy štíhlá, jindy tvarů oblých či volně se přelévajících. Její pohyby mohou být ladné jako pohyby laně, ale také mohou připomínat buldozer. Její intelekt může být bystrý či mít zpoždění jako vlaky Českých drah.