Chcete potkat Freddieho Mercuryho? Zamiřte na Revival Invazi!

ŠUMPERK – Takové pecky jako heavymetalová parta Motörhead nebo legenda Freddie Mercury se sjedou v pátek do Šumperka. Chystá se zde Revival Invaze a kapely, které zvládají hrát i vypadat jako jejich legendární vzory rozparádí v Pavlínině dvoře fanoušky už pojedenácté.

Letní revivalový mejdan pod širým nebem odstartuje legendární Lemmy a jeho britská heavymetalová parta Motörhead se svými známými songy Ace Of Spades, Iron Fist nebo Born To Raise Hell. „Plzeňská Lucie Revival byla první skupinou, která začala interpretovat skladby naší české hudební ikony. Zajímavostí je, že do svého koncertního programu postupně zařadila také i autorské písně, které si našly u posluchačů své místo a jsou dnes nedílnou součástí téměř každého vystoupení. Návštěvníci se mohou těšit na celou řadu oblíbených pecek, jako jsou Šrouby do hlavy, Amerika, Medvídek nebo Černí andělé,“ uvedla produkční domu kultury Michaela Horáková.

A nakonec všechny přítomné během hodinu a půl dlouhého vystoupení nadchne svým jedinečným hlasovým projevem nezapomenutelný Freddie Mercury. Společně s kapelou Queen zavzpomínáme na už zlidovělé hitovky We Will Rock You, The Show Must Go On, Love Of My Life a We Are The Champions.

„Loňský ročník revivalového festivalu se povedl nad naše očekávání a dočkali jsme se rekordní návštěvnosti. Tentokrát je program ještě atraktivnější, a tak doufáme v opětovnou přízeň hudební veřejnosti. Jistě k tomu přispívá špičková zvuková a světelná aparatura, která dodává koncertům patřičnou kvalitu i efekt,“ dodala produkční Michaela Horáková.

Revival Invaze se koná v pátek 23. srpna od půl osmé večer na Pavlínině dvoře v centru Šumperka. Vstupné na jedinečný revivalový večer je 220 korun v předprodeji, v den akce lístek podraží o padesátikorunu.

Line-up
19:00 – otevření vstupu do Pavlínina dvora veřejnosti
19.30 – 20.20 Motörhead (Motörhead Revival)
20.50 – 22.00 Lucie (Lucie Revival)
22.30 – 00.00 Queen (Princess Queen Revival)