Na Hradě Okoři se dobře zapaří. Novinkou festivalu jsou zálohované kelímky a cashless

PRAHA-ZÁPAD – Přípravy na Open Air Festival Okoř 2019 vrcholí a vše nasvědčuje tomu, že i počasí vyjde víc než parádně. Areál se pro návštěvníky s platnou vstupenkou otevře v sobotu už od 11:00 hod, stejně tak i stanové městečko. Parkování pro návštěvníky je zajištěno v okolí obce Okoř cca 200 metrů od areálu. Vozíčkáři a držitelé ZTP/P mají vstup do areálu, kde budou k dispozici mobilní handicap WC, zdarma. Pro pejsky i jiná zvířata není vstup z bezpečnostních důvodů do areálu festivalu povolen.

Letošní novinky

Festival od letoška ctí i přírodu a návštěvníky překvapí designově povedenými zálohovatelnými kelímky. Vzhledem k tomu, že zálohou je padesátikoruna, návratnost není jistá, protože se dá očekávat, že si je mnozí návštěvníci ponechají jako suvenýry.

Další novinkou na letošní Okoři budou tzv. cashless pásky na bezhotovostní platby. Obrandovaný náramek s čipem bude sloužit v areálu jako platidlo. Můžete si ho pořídit proti vratné záloze 30 korun na cashless pokladnách. Jedna bude hned u vstupu do areálu, druhá poblíž velkého pivního stanu. Více

S dětmi

Pokud se chystáte na Okoř s dětmi, můžete využít výletní vláček Cyklohráček přestavěný na velké pojízdné hřiště pro děti. Každý nepracovní den vyráží z Prahy hl. n. vždy v 9:02 a 13:02, zpět ze Slaného jede v 11:01 a 16:55. Vláček vás doveze do zastávky Noutonice, která se nachází pouhé 2 km od hradu Okoř. Další doprava v den festivalu je podrobně uvedená na stránkách Open Air Festival Okoř 2019.

Vkusný recyklovatelný kelímek letošní Okoři