Skřítkové a víly potěší děti v Telči

TELČ – Máte rádi pohádky? Chcete si hrát, dobře se pobavit a rozloučit se se s létem pohádkově? Vstupte alespoň na jeden den do zakleté říše plné čarokrásných rusalek, vodníků a skřítků, a to už teď poslední srpnovou sobotu.

Společnost Velká dobrodružství a zámek Telč pro vás připravily od 13.00 do 17.00 hodin speciální dětský pohádkový les s názvem Skřítkové a víly.
“Na kilometrové trase zámeckým parkem na vás i vaše děti budou čekat pohádkové postavy a zvířátka ze začarovaného lesa. Děti budou u každého z nich muset plnit úkoly,” prozradila a zároveň za organizátory zve Lucie Nachtigallova.

Dokáží vaše ratolesti vylovit larvy z mraveniště a donést zrnka máku ke staré makovici? Pomůžou vranímu skřetovi postavit domeček a hastrmánkovi rozpoznat jedovaté bylinky? Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání.

Trasa pohádkového lesa začíná u zámku a vstupné je 70 Kč na osobu. Více informací a možnost registrace najdete na stránkách pořádající společnosti Velká dobrodružství – www.veldo.cz nebo na FB Velká dobrodružství.