Taková nezodpovědnost! Policie pátrá po řidiči, který utekl od vážné nehody a neposkytl pomoc

zdroj: Policie JMK

ZNOJMO – Znojemská policie žádá veřejnost o spolupráci při pátrání po řidiči osobního vozu Fiat Multipla šedé barvy. Řidič s největší pravděpodobností zavinil dopravní nehodu, ke které došlo v pátek 23. srpna před osmnáctou hodinou u obce Olbramovice. Po nehodě utekl pěšky ze svého havarovaného vozidla a neposkytl pomoc zraněným.

Podle informací měl Fiat jet po vedlejší komunikaci ve směru od Miroslavi na obec Jezeřany. Ve stejnou dobu jela po hlavní silnici od Olbramovic směrem na Moravský Krumlov červená Škoda Octavia a v křižovatce došlo ke střetu. Octavia se po nárazu přetočila a skončila v silničním příkopu. Její řidič utrpěl těžké a dva spolujezdci na zadním sedadle lehké zranění. Řidič vozidla Fiat Multipla z místa utekl a zatím se sám

zdroj: Policie JMK

nepřihlásil. „Jaký byl motiv jeho útěku, a o koho se jednalo, nyní intenzívně zjišťujeme. Významně by nám pomohl záznam palubní kamery. Jestliže někdo z řidičů tímto úsekem ještě před dopravní nehodou projížděl a má k dispozici záznam protijedoucího Fiatu Multipla, nechť nám tento materiál poskytne. Přispěje tím k řádnému objasnění vážné páteční kolize. Volat můžete na linku 158.  Děkujeme za spolupráci,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.