Pozor! Příbramský aquapark čeká hned začátkem září sanitární den!

PŘÍBRAM – Sanitární den, kdy se provádí generální úklid prostor Aquaparku, opravy a údržba zařízení, probíhá po prázdninách každoročně. Letos bude z tohoto důvodu pro veřejnost uzavřen celý bazén, včetně sauny, v úterý 3. září. Hned další den už se ale vše rozjede naplno! Od středy již začíná výuka plavání a plavecké kurzy a sauna bude v provozu také každý den. 

Plavecký bazén a výuka plavání : Ve všední dny bude od 8:00 do 12:00 pro veřejnost vždy zavřeno. V pondělí bude zavřeno od 8:00 až do 13:15 a ve čtvrtek je bazén plně obsazen také v čase od 12:30 do 14:00. Návštěvníci musí počítat i s omezením plaveckých drah v odpoledních hodinách, kdy se konají kurzy plavání a tréninky plaveckého klubu. Od 14:00 je však pro veřejnost volná vždy alespoň jedna dráha. Kompletní rozpis obsazenosti plaveckých drah najdete u vstupu do Aquaparku a také na webu Sportovního zařízení města Příbram.

Sauna : Sauna je v provozu každý den. V pondělí, ve čtvrtek a v sobotu pro ženy, v úterý, v pátek a v neděli pro muže. Ve středu je potom sauna společná. 

Aquagym a plavání pro seniory : Po nepravidelném konání lekcí Aquagymu o prázdninách se nyní oblíbené cvičení ve vodě opět vrací do stálého rytmu. Koná se každou sobotu od 10:00 do 11:00 hodin a každé úterý 18:00 do 19:00 hodin. První sobotní ranní plavání pro ZTP a seniory se po dvouměsíční pauze koná 7. září a následně každou sobotu, vždy v čase od 8:00 do 9:30.