Přijďte zakončit prázdniny s Indiány do zoo v Brně

Tradiční akce všech příznivců brněnské zoo Den adoptivních rodičů a sponzorů se tentokrát uskuteční v sobotu 31. srpna. Pokud jste přispěli na chov některého ze zvířat v Zoo Brno, máte vstup zdarma! Těšit se můžete na opékání špekáčků, jízdy na ponících, dílničky pro děti, nebo speciální komentovaná setkání se zvířaty.

Celý program si ale mohou užít také všichni návštěvníci, kteří poslední srpnovou sobotu na Mniší horu přijdou. „Každý rok touto cestou děkujeme všem, kteří přispívají na chov našich zvířat. Nesmírně si jejich pomoci cením. Už proto, že je to podpora významná a stále vydatnější. Při stoupajících cenách krmiv si vážíme každý příspěvek, ať už je to 500 korun nebo desítky tisíc v případě firem,“ řekl ředitel Zoo Brno Martin Hovorka.

Tentokrát se celý program ponese v indiánském duchu. U Exotária budou pro děti připraveny indiánské hry, po celé zoo povede indiánská stezka, před Tropickým královstvím se v 11 a 13 hodin uskuteční bubenické workshopy. Při této pravidelné akci nemůže chybět jízda na ponících v Dětské zoo, komentovaná krmení a opékání špekáčků. Navíc při ohni u indiánských teepe si všichni milovníci pohádek mohou vychutnat indiánské příběhy. Zaposlouchat se bude možné celkem třikrát, a to ve 14, 15 a 16 hodin. Vrcholem programu bude indiánské vystoupení skupiny PšitoOyate a bubenická show Bubny pro vás. Obojí proběhne na pódiu u Dětské zoo po 14. hodině. Zoo bude mít otevřeno od 9 do 18 hodin, poslední vstup je možný hodinu před koncem návštěvní doby.