Policie pátrá po této dvojici podvodníků. Co provedli?

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Případ podvodného jednání prostřednictvím dosud neznámého pachatele vyšetřují policisté z jihočeské metropole ve spolupráci se svými kolegy z Jihomoravského kraje. Žádají tímto případné svědky o pomoc při pátrání po totožnosti dvojice na fotografii.

Koncem července letošního roku si objednal prostřednictvím internetového prodeje muž z jihu Moravy elektronický přístroj, který měl být zaslán z jihočeské metropole. Muži však byla v zaslaném balíku doručena jiná věc minimální hodnoty, čímž mu byla způsobena škoda převyšující 7 000 korun. Balík byl zaslán z pobočky České pošty v Českých Budějovicích na Senovážném náměstí, kde byl zaznamenán pohyb dvou mužů. Oba jsou na fotografii.

„Z toho důvodu žádáme případné svědky, kteří muže poznávají, aby nás kontaktovali na obvodním oddělení České Budějovice – město, ulice 28. října 1, telefon 974 226 700, případně na kterékoli služebně policie České republiky, eventuálně na lince tísňového volání 158,“ říká policejní mluvčí Milan Bajcura.