Viděli jste pondělní srážku auta s chodkyní v Třebíči?

TŘEBÍČ – Dopravní policisté z Třebíče vyšetřují okolnosti pondělní nehody a hledají případné svědky. Pokud jste nehodu v pondělí 2. září v 8.45 hodin na ulici Smila Osovského u veřejného osvětlení – sloupu SOS 10 – viděli, pomozte policii s vyšetřováním a volejte 158, případně přímo na dopravní inspektorát Třebíč – tel.: 974 277 251.

Zatím neznámý řidič s autem červené barvy jel ve směru jízdy od Karlova náměstí směrem k ulici Brněnská. Vjel na vyznačený přechod pro chodce, když z jeho levé strany přecházela přes silnice chodkyně a došlo ke střetu. „Řidič s vozidlem zastavil za přechodem pro chodce a chodkyně přešla na pravý chodník, kde zřejmě zůstala chvíli stát. V té době řidič s vozidlem odjel směrem k ulici Brněnská. Chodkyně v odpoledních hodinách vyhledala lékařské ošetření, při kterém se zjistilo, že žena utrpěla lehké zranění,“ informovala krajská policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že policisté se aktuálně snaží vypátrat řidiče auta.

Žádají proto případné svědky nehody a hlavně samotného řidiče, aby volal 158, případně na telefon dopravního inspektorátu Třebíč 974 277 251 nebo odeslal zprávu na email: miloslav.hotovy@pcr.cz.