Osmnáctiletý mladík nedal přednost v jízdě a způsobil kolizi tří vozidel!

KLADNO – Pět minut před třiadvacátou hodinou došlo 5. září 2019 v Kladně na křižovatce ulice Petra Bezruče a Cyrila Boudy k dopravní nehodě. Osmnáctiletý řidič osobního vozidla Škoda Octavia jedoucí ulicí Petra Bezruče od obchodního centra směrem k zimnímu stadionu, nedal přednost po hlavní silnici jedoucímu osobnímu automobilu Ford Focus, které jelo ulicí Cyrila Boudy od Sítné směrem ke gymnáziu.

Došlo ke střetu, kdy řidič škodovky narazil přední částí automobilu do boku projíždějícího Fordu Focus, za jehož volantem seděla pětadvacetiletá žena. Její vozidlo bylo vlivem nárazu odmrštěno do protisměru, kde narazilo do dodávkového vozidla Ford Transit, jehož devětatřicetiletý řidič v tu chvíli chtěl odbočit vlevo do ulice Petra Bezruče a čekal, až projede Focus, kterému dával přednost.

Na kolizi doplatila řidička Focusu, která byla převezena sanitním vozem do Oblastní nemocnice Kladno. Jiné osoby zraněny nebyly. Alkohol byl u všech účastníků na místě vyloučen provedenými dechovými zkouškami. Škoda byla odhadnuta na téměř tři sta tisíc korun.

Dopravní nehoda je dál v šetření dopravních policistů.