Zlodějka chladnokrevně využila příležitost. Třeba ji někdo pozná

PRAHA – Neznámá žena proplula prodejnou, dostala se do skladu, kde hbitě ukradla elektroniku za čtyřicet tisíc, a zase klidně zmizela.

Podle kamerových záznamů z prodejny s elektronikou, který se nachází v centru Prahy, v ulici 28. října, přišla neznámá žena v ranních hodinách. V prodejně již byli nějací zákazníci a obsluha se jim proto věnovala. Žena využila volnost, chvilku se procházela po prodejně, a pak zamířila do zadní části, kde objevila pootevřené dveře do skladu. Bez váhání do nich vstoupila, a znalecky vyhledala co nejdražší kus elektroniky.

V jejích rukách nakonec skončil tablet IPAD PRO, za zhruba čtyřicet tisíc. „Žena vzala krabici s tabletem, který z ní vytáhla, a ukryla si ho pod triko. Následně z prodejny nepozorovaně odešla,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Případ, který se stal v sobotu 10. srpna, nyní prověřují policisté pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. Za to pachatelce hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Pokud podezřelou ženu poznáváte, kontaktujte linku 158.