Záleží vám na zdravém těle? Navštivte zdarma dnešní Veletrh

PRAHA – U KD Krakov, v Praze 8 se dnes koná Veletrh sociálních služeb a den zdraví. Až do páté odpolední tu na vás čekají odborníci a zajímavý doprovodný program.

„Ráda bych vás pozvala před Kulturní dům Krakov v Bohnicích, kde se bude konat tradiční Veletrh sociálních služeb a den zdraví. I v pondělí můžete mimo jiné ukázat svá znaménka týmu lékařů, jarní akce zaměřená na tuto oblast ukázala, že prevence je nejvíc! Těším se na vás,“ uvedla místostarostka MČ Praha 8 Vladimíra Ludková, která zároveň převzala záštitu nad akcí.

Kromě vyšetřování podezřelých znamének s profesorem MUDr. Petrem Arenbergerem, se tu bude testovat paměť, proběhnou ukázky první pomoci, změří vám krevní tlak, prezentovat se tu bude Vojtova metoda pro děti i dospělé, také samovyšetření prsu, složení těla vám zanalyzuje speciální váha. Rovněž si můžete zakoupit výrobky z chráněných dílen.

Doprovodný program zajistí dětské dílničky, luštění Braillova písma, minikurz znakování, dětský pěvecký soubor Piánko, a o půl čtvrté vystoupí David Kraus & Gipsy Brothers. Pokud vám tedy záleží na zdraví, máte rádi dobrou společnost, vyrazte dnes na Prahu 8. Dostane se vám všeho měrou vrchovatou.